2020. november 4. – szerda

írta | nov 4, 2020 | Vírusnapló, Archívum, Egészségügy, Orvoslás, Zene

Ma beszéltem az ismert természetgyógyász Zapletán Verivel, aki a következőket mondta el: Matematikai értelemben rezgésnek nevezünk minden olyan fizikai jelenséget, amely az idővel szakaszosan-periodikusan ismétlődik: g(t)=g(g+T)

A Föld rezgésszáma 27,4 Hz. Az emberek 1-300 Hz. között vibrálnak. A Covid Vírus 5,5 Hz-en vibrál és 25,5 Hz. feletti rezgésnél megsemmisül. A magas rezgésszámú egyedekben a vírus gyorsabban elpusztul, míg az alacsony vibrációjú egyedekben komoly fertőzést okoz. 

Vagyis az alacsony frekvenciájú rezgés gyöngíti az immunrendszert. Az alacsony vibráció okai lehetnek: a félelem, a féltékenység, a függőség, a gyűlölet és a fájdalom. Fájdalom esetén a mért rezgésszámunk 0,1 – 2 Hz., félelem esetén 0,2-2,2 Hz., nagylelkűség estén 95 Hz., hála-együttérzés estén 120 Hz., szerelem estén 150 Hz., ima közben 300 Hz. 

Szóval ha szerelmes vagy, jógázol, sétálsz a természetben és élvezed azt, énekelsz, táncolsz vagy tiszta vizet iszol – nő a tested rezgésszáma és erősebb lesz az immunrendszered így ellenállóbb leszel a vírussokkal szemben is. 

Továbbá:
Warren J. Hamerman megmérte az emberi test szerves anyagának a frekvenciáját. Az emberi test olyan frekvenciát, hangot gerjeszt, amely 42 oktávval a zongora középső, C feletti hangjának a felel meg.

A tudósok vizsgálatai nyomán tudjuk: minden sejtnek, szövetnek van biofoton kisugárzása, és nemcsak az egészséges szövetnek, hanem a betegnek is vannak saját rezgései. Minden betegség egyúttal energetikai bevésődést, lenyomatot is létrehoz a szervezetben.

Royal Raymond Rife biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, a heidelbergi egyetem díszdoktora legismertebb találmánya, a frekvenciakészülék, valamint az univerzális vírusmikroszkóp segítségével évekig kísérletezgetve feltérképezte az emberi szövetek rezgésmintáját, és minden, általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus saját frekvenciáját.

Ma már tudjuk, hogy minden biokémiai folyamat elektromágneses irányítás alatt áll. A sejtszinten azonosított belső jelkibocsátó központok: a DNS és a membránok. A sejtek egymás információkisugárzását csak nagyon szűk hullámhossz- és intenzitástartományban észlelik. 

Az amerikai fizikus, R. Adey szerint, ha a sugárzás erősebb vagy gyengébb, mint ami a sejt érzékelő ablakának épp megfelel, akkor a sejt nem reagál rá. Minden szerv, szövet és a hozzá tartozó élettani folyamat speciális, rá jellemző frekvencia-tartománnyal rendelkezik, amely a saját hullámhosszon és amplitúdón keresztül befolyásolható.

Mindegyikünk rendelkezik sugárzó és érzékelő képességgel, amely lehetővé teszi, hogy érzékeljük mások rezgéseit. Aki szeretetteljes, azt szeretetteljes rezgések veszik körül és azt sugározza ki. Aki rosszindulatú, sötét, az visszataszító rezgéseket küld mások felé.

A Földnek statikus elektromágneses terén kívül sokféle különböző amplitúdójú és frekvenciájú dinamikus elektromágneses tere van. Ezek egy részét azok az örvényáramok hozzák létre, melyek a Föld tengely körüli forgásából és a Föld belsejében található, a megolvadt magmában úszó szilárd magnak a földfelszínhez képest lemaradt forgásából adódnak. Utóbbi dinamóként működik, viszonylag kisebb frekvenciatartományban, 0,1 hertztől (rezgés/másodperc) néhány ezer Herzig. Egy másik közismert rezgés a 7,83 Hz-es Schumann-hullám, mely a földfelszín és az ionoszféra között keletkezik.

A szervezet számára hasznos és szükséges Schumann-hullám jellemzői időjárási front esetén megváltoznak. A változás az idegrendszerre hatva közérzetromláshoz, levertséghez vezet. Másrészt a szükséges hullámok terjedését csökkenti például a vasbeton épületek árnyékoló hatása. Az ilyenben lakók gyakrabban szenvednek vegetatív panaszoktól.

Néhányszor 10 kHz-es frekvencián a Föld egyéb mágneses tereinek a változásai érzékelhetők. A Napból érkeznek az ún. szolárhullámok több MHz-es rezgései, melyek a sarki fényt is gerjesztik. Fentiek hiánya, többlete (fokozott naptevékenység) vagy elhangolódása hathat időjárási frontokra (a levegő iontartalmára is, mely elektrosztatikus tér), miáltal megterhelő az emberi szervezet számára. Ezek a hatások befolyásolják, illetőleg szétrázzák a sejtekben található víz szerkezetét.

Az elektrosztatikus (álló töltések által létrehozott) tér viszonylag ritkább a természetben. Földrengések előtt a kőzetfeszülések létrehozhatnak a piezoelektromos jelenséghez hasonló hatást. Többek között erre lehetnek érzékenyek a földrengés előtt néhány órával menekülő állatok, rovarok.

Környezetünkben a mesterséges sugárzások legnagyobb része szintén elektromágneses természetű. (Az egyéb természetes és mesterséges háttérsugárzásra nem térünk ki.) Az 50 Hz-es hálózati frekvencián van az egyik energiamaximum, a másik pedig a rádiótelefonok ismert sugárzásain. A közép- és rövidhullámú rádiózás már szinte elhanyagolható energiaszintű ezekhez képest.

Már az 1960-as években kimutatták, hogy egy élő sejt ötven-egynéhány osztódás, reprodukció után elveszíti ezt a képességét, megöregszik. Amennyiben a DNS-RNS örökítőanyagából a környezeti sugárzások nem ütik ki a megfelelő örökítőinformációkat – mely előállhat a Föld bolygó burkának vagy az egyén helyes életmódja miatti saját erős aurájának a védelme következtében -, akkor ötvennél lényegesen többször képes a sejt reprodukálni, létrehozni önmagát. A tér-űr elem feletti uralom megszerzésével a kozmikus sugárzás káros hatásai lecsökkennek, a test megfiatalodik.

A nem gyakorló átlagember káros érzelmeit a szervek sejtjei energetikailag tárolják, melyek aztán évek, évtizedek múlva betegségeket okoznak. Az epigenetika kimutatta, hogy 10-15 év alatt is változik a sejtmagban tárolt DNS-kód, a táplálkozás, az érzelmi állapot és a környezeti hatások függvényében. 

Ha az adott személy diszharmonikus állapotban van, akkor az ettől eldeformálódott DNS ezt az információt írja be a sejt kristályvizébe, amely hosszú távon betegséget, öregséget és halált okoz. Elvileg hétévente lecserélődik a szervezet minden sejtje.

Azt gondolhatnánk, hogy ez önműködően tisztulást okoz. Azonban csak akkor viszi a DNS információja a sejtek kristályvizét az egységállapot felé, ha az életmód ezt indokolja.

Dr. Rock zenereceptje

Rezdültem a szívemnek kedves (mégiscsak az egyik legjobb barátom párja ő!) Zapletán Veri izgalmas fejtegetésein. Igazából nem nagyon értem, de úgy vagyok ezzel is, mint a legtöbb zeneszámmal – zeneileg szinte semmit se tudok róla, szövegét is értem, vagy nem értem – mégis olyan lelki rezgésbe hoz, mintha nekem lenne a legbensőbb közöm hozzá. Tehát nagy baj nincs most se…! Van egy-két biológia diplomám is, de ezekhez  a rezgéselméletekhez sokkal frissebb, más tájékozódások kellenek, úgy látom. Maradok abban magammal, hogy lebegek a hullámok izgalmas elméletével és hozzáeresztem azokat a rezgéseket, amiben én  jobban otthon vagyok… Nemtomén, hány megaherzes lelkirezgésű kedves „ZZ Top”, vagyis Zapletán Zoli barátom, aki a nagy zenék dolgában mindig a Top-on vagy! Szólítalak! Hallod-é?! Veszed-e a rezgést! Megvan az, hogy Beach Boys: Good Vibrations…?! Hápperszehogy meg…! Eddig bármilyen elfeledettnek hitt rock-blues-jazz témámat felemlíttem – a Patricia-tól a Memphis Undergroundig – azonnal naprakészen mondtad fel az előadóját, vagy a sztoriját… Nektek, lelkem Zapletánjainak szól legelsősorban zenés üzenetem most!

Drága Veri! Ami pedig a lélek halhatatlanságát illeti, nagyon örülök a példádnak, ami nekem is nagyon kedves bizonykodási témám, főleg a hitetlenkedőkkel.  Mi sem színtisztább bizonyítéka a „spirit immortal”-nak, mint az, hogy ezt a, szerelemtől ittas rezgéseket kibocsátó számot az 1966-as időkben felitta a lelkünk, ugye?! Az ott is maradt, annak legmélyén… Így van-e?! Ugye, hogy így hát?! Na most, ha azóta a testünk sejtjei – most tessék figyelni! – jövőre lesznek éppen nyolcadjára teljes egészében lecserélve… (a nyolcadik hétéves ciklus telik le most)!   A lelkünk pedig ugyanolyan „kellemes borzongással” rezonál, ha ezt a csodálatos „zsebszimfóniát” ma is meghalljuk, a testünk pedig már egészen más anyagból áll… Szerintem ne is menjünk messzebb, bizonyságokért…

Brian Wilsonnak, a későbbi szerző-előadónak  kis srác korában magyarázta anyukája, hogy miért ugat meg a kutyájuk bizonyos embereket. Nyilván, mert azok „rossz rezgéseket” bocsátanak ki, akik pedig a „good vibrations”-t árasztják, azt ők is fark csóválva közelítik és nekünk is kedvesek…  No lám, így le tudtam én ezt a „magas” rezgéstartományú élettani problémát bontani, egy kellemes rezgésű zenedarabbal… Az már csak egy kis zenetörténeti plusz, hogy a szám refrénjében az a csodálatos futyuló szellemhang nem más, mint a teremin, amin Glenn Miller egyik zenészétől Illényi Katicáig sokan varázsoltak már, csoda, hogy nem sokkal többen, hiszen megszólaltatása olyan egyszerű, mint az integetés. Elég hozzá a kezeddel  mutogatni a levegőben… vagy mégsem?! Az viszont egy nem is mindig olyan vicces történet, hogy a fizikai csoda hangvarázslat szovjet felfedezőjét  miként „varázsolta el” időnként a KGB, rossz rezgésekkel dolgozó ügynökhálózata. Pláne, ha Ámerikában nem azt csinálta, amit elvártak volna tőle az elvtársak… Ehhez képest egész szép kort (97) megért! Aki nem hiszi, járjon utána…

Kategóriák