Nem szeretem semmirekellőnek nevezni magam, tegye azt meg, akinek van rá oka...! Két körülményben azonban minduntalan...

Nem szeretem semmirekellőnek nevezni magam, tegye azt meg, akinek van rá oka...! Két körülményben azonban minduntalan...
A VÍRUSNAPLÓ mostanság elég rapszodikusan jelenik meg - mai, 1017. számunkkal a konyhából jelentkezünk és Juliennel a...
EGYÜNK TEVÉT A tevehús elterjedt az arab konyhában: a „Sunnah” tiltja a szamárhús fogyasztását, de megengedi a...
A VÍRUSNAPLÓ egy bajai, állandó olvasója kérte a szerkesztőséget, hogy írjon a házi tarhó és joghurt készítéséről....
Tápé temploma a szegedi a szegedi tájnak kiváló középkori (XIII. századi) műemléke,a falu tisztes múltjának,...
A szakácsművészettel kapcsolatos több milió YouTube oldal közül figyelemre méltó a...
A VÍRUSNAPLÓ csapata a Vajdaságban járt, ahol az Adához közeli Törökfalu könyvtára számára vitt könyvadományt. Az első...
A magyar hagyományok tiszteletét és ápolását célzó Kiskunfélegyházi Libafesztivál rendezvényei között kicsik és...
MAGYAR KIRÁLYI FŐSZAKÁCSOK TIZENHÁROM FAJTA LEVES Közönséges húsleves Vegyünk egy kiló marhahúst, felsált vagy...
A VÍRUSNAPLÓ indulása óta (2020. november 1.) eltelt kilenc hónap alatt több mint 300 bejegyzés keletkezett melyet...
Orvos-Kiss Éva rendezvényszervezőtől - a Bokrosi Művelődési Ház kulturális vezetőjétől és Bojtor Tibor, Magyar Királyi...
A VÍRUSNAPLÓ meghívót kapott az ásotthalmi skanzenben felépült Tömörkény-ház felavatására. Ahogy szombaton...
ZAPLETÁN ZOLTÁN, A VÍRUSNAPLÓ FŐSZAKÁCSA 70 ÉVES KOLLÁZS A HÉT BARÁT TALÁLKOZÓKRÓL MUTATJUK IS: HETVEN ÉS A TÁRSASÁG...
A KENYÉR A 240 napos karanténom alatt többször rákényszerültem a kenyérkészítésre. Hetekig meg tudok lenni kenyér...
A halakból és a tenger gyümölcseiből készült ételeket méltán nevezhetjük a tökéletes ételnek Tengeri kagylók Mert...