2021. AUGUSZTUS 14.- A VILÁG FONTOS DOLGAI

írta | aug 14, 2021 | Vírusnapló, Archívum, Humor, Világjárvány

Lapozgatva az európai sajtót, olvasom a következőket: Egy szervezet szerint a szülőknek ezentúl engedélyt kell kérni a pelenkázáshoz a csecsemőtől. Más: Igenis engedélyezni kell egy LMBTQ beállítottságú egyén azon szándékát, hogy házasságot köthessem mobiltelefonjával. Állami pénzen kell biztosítani a mentstruálló férfiak intimbetét költségét – a bejejelentett férfi menstruációt az órvos nem vonhatja kétségbe. Továbbá a jövőben a férfiak is jelezhetik órvosaik felé, hogy érzésük szerint áldott állapotban vannak – amit az órvos nem vonhat kétségbe és jár a terhesgondozási támogatás, abban az esetben ha nem születik meg a gyermek az összeget nem kell visszatéríteni. Valamint olvastam a férfi sperma ránctalanító hatásáról és a spermaterorizmusról is. Úgy néz ki, hogy jelenleg a fenti témák a világ fontos dolgai közé tartoznak, a szeretetről, a hitről, a hűségről nem esik szó, ezek a témák mintha kimentek volna a divatból. Nesze neked Huszonegyedik Század.

SPERMATEÓRIA

thinkstockphotos 825356654 e1532335105859

Mint tudjuk a sperma a hímek nemi mirigyei által termelt kolloidális folyadék, amely hímivarsejteket tartalmaz. Frissen fehéres-szürkés, olykor sárgás testnedv. Ejakulációkor 3–7 ml lövell ki, benne a férfiak 40–360 millió ivarsejtjével. A párosodás során a nemi szervbe a spermával jutnak be a spermiumok. Íze és illata egyénenként más és más: egészségi állapottól, általános kondíciótól, sőt az elfogyasztott élelemtől is függ. Egyes források szerint az ananász, a kivi, a zeller, a görögdinnye, az áfonya vagy a szilva édessé teszi, míg a kávé és az alkohol kesernyés, a túl nagy mennyiségű állati fehérje pedig savanykás ízt és jellemzően dohos szagot ad neki. A sperma illata a gesztenyevirágéra emlékeztető:

1./ Chelsee Lewis bőrgyógyász szerint a szexuális közösülés nagy segítséget nyújt a hormonok egyensúlyban tartásában, mindemellett javítja a kollagéntermelést, de ez még nem minden. Az orvosnő szerint ami igazán segíthet bőrünk fiatalságának megőrzésében, az bizony a szex mellékterméke a sperma. A partnerünk ondójának maszkként való felhasználása tele van egy spermin nevű vegyülettel, ami egy antioxidáns, így segít csökkenteni a ráncokat, simább lesz tőle a bőr, megakadályozza a pattanások vagy a foltok kialakulását és sokkal egészségesebben fog tőle kinézni a bőrünk.

2./ A sperma olyan vegyületekkel rendelkezik, amelyek javíthatják a hangulatot, mint például a kortizol, az ösztron, az oxitocin, a tiroliberin, a prolaktin, a melatonin és a szerotonin. Emiatt a tudósok tanulmányozzák a sperma lenyelésének egészségügyi előnyeit.

(DailyMail)

SPERMATERORIZMUS

Dél-koreai politikusok olyan törvénymódosítást kezdeményeznek, amely által végre büntetendő szexuális bűncselekménnyé válhatna a spermaterrorizmus néven ismert jelenség. A kifejezés alatt azt értik, amikor egy férfi titokban ráejakulál egy nőre vagy a nő tulajdonát képező valamilyen tárgyra, vagy rákeni a spermáját.A szigorítás azért lenne szükséges, mert a közelmúltban több olyan, nagy vitát kiváltó bírósági ítélet is született, melyben az elkövetőt csupán anyagi károkozás miatt ítélték el, és nem minősítették szexuális bűncselekménynek az esetet. Dél-Koreában a jelenlegi törvények szerint csak az számít szexuális bűncselekménynek, ha az elkövető erőszakot alkalmaz az áldozattal szemben és/vagy megfélemlíti. Ezenkívül digitális és online szexuális bűncselekményeket lehet még büntetni, például ha valakit a tudta nélkül videóznak le.

2019-ben például mindössze 500 ezer wonra (kb. 130 ezer forint) büntettek meg anyagi károkozásért egy férfit , aki teleejakulálta egy nő cipőjét. Idén májusban pedig egy férfit 3 millió wonra büntettek meg (kb. 780 ezer forint), mert fél év alatt hatszor ejakulált egy kolléganője kávés termoszába. A termoszos ügy áldozatát szexuálisan megalázták, de a bíróság nem tekintette szexuális bűncselekménynek, mert nem történt közvetlen fizikai érintkezés. Úgy vélik, hogy a szexuális bűncselekményeket az áldozat szemszögéből kell értelmezni. Vannak olyan esetek, amelyekben a bíró fizikai kontaktus nélkül is elismeri molesztálásként a spermaterrorizmust.

(Guardian)

405px Human semen in petri dish

Kategóriák