2021. DECEMBER 30.- Újévi áldáskérés – B.Ú.É.K. ’22

írta | dec 30, 2021 | Vírusnapló

A Teremtő kicsit összébb húzódik, lemond az őt megillető teljes, tágas térről, hogy teremtménye is helyet találjon a világban.”

Ezt a mondatot, szükségemben tulajdonítottam el Dr. Varga Gyöngyi evangélikus lelkész, egyetemi tanár, 2017-es blogbejegyzéséből. Nekem jutott a keresztség ugyanis, hogy két, ilyen bajos esztendő között. üzenjek valami építőt, biztatót hűséges olvasóinknak.

Valóban, nagyon rajtam  volt már a sor, mert más dolgaim sokáig eltereltek ettől a hív “gyülekezettől”. Feladtam, hogy Kollár Ferenc szellemgazdánkhoz mérhetően, magaslatról és távlatos bölcsességgel mondjak/írjak okosságokat… Be kell, hogy valljam, el vagyok veszve a világmagyarázataimban… de ennél sokkal fontosabb, hogy vannak, összekapaszkodtatható barátaim – éppen ennek a VÍRUSNAPLÓ nevű szellemi-lelki gyülekezőhelynek köszönhetően – egyre többen és egyre erősebben…!

Így aztán nem akarok átcsapni verdeső érzelmi hullámaimmal, önmagam gátjain – nem szégyen, de szemre, újfent megdézsmálom a jelen(t)ésszerűen megtalált írást: KATT IDE!

… mert biztosan az Úr vezetett hozzá!!!

„És akkor elénk lép, mellénk szegődik az emberarcú Isten, és így együtt élhetünk át vele mindent, ami történik velünk, aminek talán meg kell történnie.
A „Veled vagyok” hűségesen kitart mellettünk.
Magához von mindnyájunkat.”

Egy kétstrófás közös ima legyen
a szerkesztőségünk újévi üdvözlete, áldáskérése és jókívánsága.
Az utána következő képek pedig kinek-kinek adjanak
továbbvihető gondolatot, vagy érzelmet a következő évre…!

ADD URAM, MINDEN ÁLDÁSODAT AZOKRA,
AKIK MOST IS HELYTÁLLNAK ÉS MINDENKOR HELYTÁLLNAK;
VALAMINT AZOKÉRT, AKIKÉRT ŐK HELYTÁLLNAK,
MINDENKOR,
MINDÖRÖKKÉ,
AMEN !!!

…ÉS ADD URAM,
HOGY A BÉKÉTLENSÉG KÉNYSZERE
HAGYJON EL VÉGRE BENNÜNKET,
AMÍG AZ ÍTÉLETED MAGUNKRA NEM VONJUK,
SORSSZERŰEN,
VÉGZETSZERŰEN,
MINT OLY SOKSZOR!!!

Kategóriák