2021. DECEMBER 23.- KARÁCSONYI IMA

írta | dec 22, 2021 | Vírusnapló, Archívum, Karácsony

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN VÍRUSNAPLÓ OLVASÓNAK!

karácsony H

Mennyei Atyánk, minden élet forrása! Nagy ünnepre készülünk, Fiad, Jézus Krisztus születésének ünnepére.

Gyarló, bűnös emberek vagyunk. Botladozunk, de próbálkozunk a Tőled kapott jó reménnyel. Te látod életünket, bűneinket, örömeinket és boldogságunkat.Látod azt is, hogy honnan jövünk, és merre tartunk. Azt is figyelemmel kíséred, hogy társadalmunk, a világ hogyan él azokkal a javakkal, amelyeket nekünk adtál. Kérlek bocsásd meg, hogy nem tudom felfogni teljesen mindazt, ami élet és szeretet.

Fiad születésének napjára készülve kérlek add, hogy családomban béke, szeretet és meghitt együttlét honoljon, abban a lelkületben, amelyben azt mondtad, hogy ahol ketten vagy hárman összegyűlünk a Te nevedben, ott leszel Te is. Téged várunk! Kérünk, jöjj el a mi szívünkbe újra és maradj velünk. Segíts esendőségünkön, hogy majd egy év múlva ne ugyanezt kérjük, hanem azt, hogy mélyebben ünnepelhessünk Veled. Köszönöm Jézusom, hogy eljöttél és megajándékoztál magaddal. A legnagyobb karácsonyi ajándékot vállaltad, hiszen senki nem adta életét úgy értem, mint Te a kereszten.

Atyám, add meg kérlek azt a kegyelmet, hogy majd együtt ünnepelhessek Veled és szeretteimmel a Te asztalodnál, a Te Fiad és a Szentlélek társaságában.

Kategóriák