VÁLTOZÓ VILÁGUNK

1melegek
20091015meleglesz1
.

Olvasom, hogy Amerikában, Kanadában és Nyugat-Európában a fehér emberekről elnevezett államok, városok, terek, utcák és intézmények megnevezését fekete emberek nevére kell cserélni. Meg is kezdték a fehér politikusok, felfedezők és tudósok szobrainak ledöntését.

Továbbá, Amerikában 2021, július 1-től bizonyos csoportok állami pénzen válthatnak nemet – az állam fedezi a teljes átoperálás költségét: férfiból lehet nő, nőből lehet férfi. Bizonyos csoportok már követelik, hogy a fehéreket változtassák át feketévé – ha nem megy bele a műtétbe, akkor 200 évig a feketék rabszolgájává válhat.

Azután minden szivárvány színűre festenek át, a címereket, a középületeket, a templomokat, a diszkriminatív fekete-fehér zebrákat-átjárókat.

Bizonyos liberális csoportok tovább mennek: biztosítani szeretnék, hogy az állatoknak is legyen joguk nem váltásra. (Kishegyesen a disznók esetében félig-meddig már megvalósult: simán kiherélik őket.)

Vannak akik ennél is több demokratikus jogot biztosítanának: mert felvetődött, hogy mi van abban az esetben, ha egy csillár álló lámpa szeretne lenni? Minden esetre ha Magyarország ezt nem támogatja, akkor jöhet a 7-es cikkely vagy a Kishegyesi eljárás.

Én egy gyáva ember vagyok, épp ezért azt fontolgatom, hogy jövőre kínai állampolgárságot kérek – nem várom meg hogy Amanda Leart csináljanak belőlem..

Kategóriák