2022. ÁPRILIS 2. – GONDOLKODJUNK LOGIKUSAN…

írta | ápr 2, 2022 | Vírusnapló, Archívum

orbán család
A GYÖNYÖRŰ NŐK GYŰRŰJÉBEN: AKIK MÁR BIZTOS, HOGY ORBÁN VIKTORRA SZAVAZNAK

Tisztelt Honfitársam!

Azért írok Önnek, mert most vasárnap sorsdöntő választás lesz. A Gyurcsány vezette baloldal visszahozná a múlt bukott politikáját, és esztelenül belesodorna minket a háborúba. Választanunk kell: háború vagy béke, építkezés vagy rombolás.Választanunk kell: Magyarország előre megy vagy hátra. A döntés egyértelmű: csak a Fidesz!

Csak a Fidesz fogja megvédeni gyermekeinket az agresszív iskolai szexuális propagandától. Csak a Fidesz fogja megőrizni a családi adókedvezményt, megvédeni a nyugdíjasokat és működésben tartani a gazdaságot. Ne engedjük, hogy a Gyurcsány vezette baloldal belesodorjon minket a háborúba, ne engedjük, hogy ismét tönkretegyék hazánkat!

Csak a Fidesz képes megőrizni Magyarország békéjét és biztonságát. Bizonytalan idők határozott vezetést kívánnak. Csak a Fidesz viszi előre Magyarországot.

Vasárnap legyünk ott mindannyian! Az országgyűlési választáson szavazzunk a Fidesz-KDNP jelöltjére és listájára! A népszavazáson pedig szavazzunk 4x NEM-mel a gyermekeink védelméért! Számítok Önre!

Tisztelettel: Orbán Viktor

Kategóriák