2022. DECEMBER 12. – SZERELMI JÁTÉK

írta | dec 11, 2022 | Vírusnapló, Archívum, Biblia, Házasság, Kishegyes, Kultúra, Mese, Relaxáció, Sex, Szerelem, Szeretet, Zene

1670784959931 1

A bibliai Édenkert nemcsak a buja növény és állatvilág miatt lett példaképe, bölcsője a modern emberpárnak, hanem mert ott alkotott először párt a Nő és a Férfi. Múltkori versem is ezt a témát dolgozza fel:

kollár ferenc

a kezdet

Isten hosszú töprengése után 
határozott új projectuma felől
több mint 13 milliárd év elmúlott 
mióta megteremtette a világegyetemet

már a földet is benépesítette 
növényekkel és állatokkal
itt volt az ideje saját képére embert formálni
megteremtette Ádámot és Lilitet

a paradicsomi élet első vitája volt
hogy szeretkezés közben Lilit nem akart alul lenni
Ádám pedig pláne
hisz ő mégis a tekintély mintaképe 

a makacs Lilit elhagyta Ádámot
sivatagba ment kalandot keresni
Isten három Angyalt küldött utána
hogy csábítsák vissza Ádámhoz

Lilit nem engedelmeskedett
inkább több ezerszer 
keverék lényekkel párosodott
és sok kimérát ellett 

ezt a curvumságot az angyalok megbosszulták
Lilit elfajzott gyermekeit mind megölték
hisz az Édenből megszökött 
Isten akaratának ellenszegült

Isten észlelte hogy a projectumon javítani kell
mivel Lilit teremtésénél hiba csúszott
bukott Sámuel nyála keveredett az alapanyagba
s lett fekete hajú némber

Adám nagyon hozzászokott a nőstényhez
ezért rinyált Istennek
hogy ha már nem tudja visszahozni Lilit
akkor adjon neki egy másik nőt

Isten hogy az előző hibát ne ismételje meg
Ádám következő nőtársát
Ádám oldalbordájából teremtette 
így lett Éva Ádám részeként

az Angyalok beszámoltak arról is
hogy Lilit titokban az Édenbe visszajárt
megleste Ádámot új párjával
szerelmeskedés közben

mivel ő is vágyott az igaz szerelemre
ezért bosszút forralt
Kígyó képében jelent meg
almát adott Évának a Tudás Fájáról

így fosztott meg bennünket is
az örök élettől és a cukrozott kompóttól
de ő halhatatlan maradt
és ránk zúdította a döghalált 

A szerelem magában foglalja a szenvedélyt – ezt a nagyon nehezen megfogalmazható érzést. Hatalmas érzelem, indulat megjelenése pozitív és negatív amplitúdóval, amely késztet, ösztökél valamilyen cselekvésre és abban a pillanatban minden más gondolat megszűnik. Csak egyetlen dologra fókuszál az ember, hogy ezt a felhalmozódott hatalmas feszültséget kioldja, az adekvát viselkedést beindítsa és engedjen teret az izzó vágyakozásnak és a kielégülésnek.

Az ember vágyik arra, hogy a magáévá tegye ezt az elsöprő érzelmet, a szenvedélyt, és képes legyen ezért feltépni minden köteléket. Jön robogva, mint a hurrikán, pompás, fenséges és erős hatalmával maga alá gyűri az embert, az ésszerű gondolkodást, a lelki stabilitást. Nem néz sem Istent, sem embert, uralni akarja és tudja a pillanatot, fogva tartja az egyént. Eljuttatja a mennyek kéklő világába és lerántja a poklok sötét bugyrába.

A mindennapokban, az átlagemberi életben nem a szenvedély körül forog a világ. De szenvedély nélkül nincs boldog szerelmi párkapcsolat. Mert a szexualitásban megélt, átélt, gyönyört adó elsöprő érzelem az, ami fenntartja az egymás iránti vágyakat. Mert ez az, amely legkönnyebben megvalósítható tökéletes izgalmi állapotot és boldog kielégülést ad, és így pozitívan hat a testre, a lélekre, a hangulatra, az egészségre, az önbecsülésre, az önmegvalósításra.

Mindenki erre vágyik, ezt keresi a másikban, amikor párt választ, amikor megjelenik életében az édes szerelem. Akarja és kívánja, hogy ez a csoda ott legyen élete minden pillanatában. Mindenki ezzel az elvárással indul, mindenki erre vágyik szívével, lelkével és testével.

A szerelem szenvedély nélkül olyan, mint a fa levél nélkül, vagy a kutya szőr nélkül, a kút víz nélkül, a bölcső baba nélkül. A szerelmi harmóniában nincs, ne legyen túl sok kompromisszum, megalkuvás, racionalitás, de legyen forró vágyakozás, magas feszültségű izgalmi állapot és sok-sok erotika.

Mert mindent ural a vágy. Nem telik el csak egy-két perc és újra csattan a csók, a kéz könnyen és simogatóan belesimul a másik tenyerébe, a test feltérképezése édes izgalommal, napi gyakorisággal történik. A szexuális együttlét szédületes érzelmi, izgalmi magasságokba repíti mindkettőjüket. Ha közel kerülnek egymáshoz, mágnesként vonzza egymást a két test és azonnali kielégülést sürget. A szerelmi élet dinamikus, változatos, kreatív, hangulatos és minden téren sikeres. Nincs szégyen, nincs gátlás, csak tomboló szenvedély.

A test minden része erogén zóna, arra vár, hogy megérintsék, hogy izgalomba hozzák. Tudni kell játszani rajta, mert mindkét ember érezni akarja, hogy ő a másik által szeretett és kívánt személy. Tobzódjon a libidó, hogy adjon és kapjon még több kényeztetést a nő és a férfi. A körítés, a színpad legyen színes, illatos, hangulatos. Legyen élmény a szemnek, a fülnek, a íz érzésének, a tapintásnak. A közös fürdés, a finom illatú olajok, izgalmas szerepjátékok, változatos öltözékek, mind azt segítik, hogy fokozódjék az izgalmi szint. A magas hőfok a testnek és a léleknek a kisülését indukálja, kioldódik a feszültség az együttlét utolsó akkordjaként bekövetkezik a nemi aktus.

A két test egymásba olvad és a szeretkezés változatos pozitúrákon át jut el a boldog kielégüléshez. Oldódott a feszültség, boldogan egymás karjában nyugszik el a szerelemes pár, megélve a legszebb pillanatát a közös életüknek. Ezt akarja mindenki, mert így, ilyen élmények birtokában szerezheti meg az örök ifjúságot, az egészséget, a lelki és testi harmóniát, a fiatal mentalitást.

Kategóriák