2022. FEBRUÁR 12.- VILÁGSZABADALOM AZ ÚJ MAGYAR GOMBASZAKÉRTŐI POLITIKAI STRATÉGIA

írta | febr 12, 2022 | Vírusnapló, Archívum, Demokrácia, Gazdaság, Honvédelem, Politika, Portré, Történelem, Vallás, Videó

VCYktkpTURBXy84YTZmMDEzZjgzODQ3YjYwN2NmYmNiMDk4ZGM5NjIzNS5qcGeSlQMLAM0GKs0DeJUCzQSwAMLD

Véleményem szerint az idei magyar parlamenti választások nemcsak a magyar keresztény-jobboldal és a magyar liberális-baloldal megmérettetése lesz, hanem Orbán és keleti támogatói, valamint Gyurcsány és a Magyarországot bekebelezni szándékozó multik, a Soros Györgyök, Bill Getsek, Mark Zuckerbergek, Eric Emerson Schmidtek és Elon Muskok viadala is lesz. Vagyis a választásokon szavazatunkkal nem csak mi veszünk részt, hanem Magyarország területén erővel, tőkével, háttérhatalommal kelet és nyugat is megütközik. A magyar választás szerves része lesz az Amerika-Orosz Ukrajnáról szóló, valamint Amerika-Kína Tajvanról szóló hidegháborúja is.

Amennyiben a liberális-baloldal győz, akkor első dolguk lesz megszüntetni a mostani rezsicsökkentést és családtámogatási rendszert, arra hivatkozva, hogy nincs rá fedezet, mert Orbán mindent ellopott. Második lépésként, az államadósság csökkentésére hivatkozva, az Orbán kormány által tíz év alatt összehozott állami vagyont (úthálózat, energia szektor, hulladékgazdálkodás, ivóvízkincs, betegellátás) ismételt privatizálnák. Vagyis mindent áron alul értékesítenének az őket támogató (fentebb felsorolt) multiknak és befolyó összegekből, a liberális-baloldali politikusok saját gazdasági hátteret építenének ki, amelynek hozamaiból finanszírozni tudnák a következő választásaikat. Továbbiakban egy ilyen kormány, túlteljesítve az őket támogató liberális-multik elvárásait, 2022-es év végére akár négyszeres energia és élelmiszer árakat hagyna jóvá.

Egy ilyen fordulattól az várható, hogy a liberális-baloldal akár nyolc évig is uralmon maradhat és ez idő alatt olyan nagy változásokat eszközölhet, hogy a magyar nemzet akár az identitását is elveszítheti.

Én meg attól rettegek, hogy nem csak a szegedi Dóm tornyán cserélik le a keresztet félholdra, hanem még át is kell operáltatnom magam.

A KOMMUNISTÁKTÓL MÉG NEHÉZ LESZ MEGSZABADULNI, MERT SENKI SEM OLYAN VESZEDELMES, MINT EGY BUKOTT ESZME HASZONÉLVEZŐJE, AKI MÁR NEM AZ ESZMÉT VÉDI, HANEM A ZSÁKMÁNYT! (Márai Sándor)

Kategóriák