2022. JÚNIUS 28.- CSAK NEHOGY MEGISMERJENEK BENNÜNKET A MARSLAKÓK

írta | jún 28, 2022 | Vírusnapló, Archívum, Demokrácia, Divat, Filozófia, Genetika, Háború, Kultúra, Politika, Sex, Videó, Zene

NEMI IDENTITÁS NÉLKÜL MARADTAM

A nemekről és a nemsemleges személyes névmásokról szóló vita közepette Skóciában, az állam közzétett egy dokumentumot, amely szerint az eunuch létet nemi identitásként kellene elismerni, a transznemű, a nem bináris, a genderfliud, a ciszgender, a gender queer és zoofilia után. Vagyis ezek után a rövidítés így fog hangzani: LMBTQE – a E jelenti az eunuch identitást.

image 41952a
Csak ne legyen kötelező

A dokumentum az eunuchot úgy határozta meg, mint olyan személyt, akit születésekor férfinak ítéltek, akinek heréit műtéti úton eltávolították vagy működésképtelenné tették, és aki eunuchként azonosítja magát”.

A skótok törvénnyel szeretnék biztosítani, hogy a transzneműek számára megkönnyítsék az új nemük elismeréséről szóló tanúsítvány megszerzését. A cél az, hogy orvosi diagnózis nélkül is lehessen, nemi diszfóriára hivatkozva nemet változtatni, ezzel lehetővé téve az emberek számára, hogy saját maguk határozzák meg nemi identitásukat.

A kormány célja, hogy új kritériumokat vezessen be a nemek elismeréséről szóló tanúsítványt igénylők számára. Ez azt jelenti, hogy a transz személy új nemét jogilag elismerik, és így új születési anyakönyvi kivonatot kaphat, amelyen ez a nem szerepel.

Shona Robison társadalmi igazságosságért felelős miniszter szerin: a transznemű férfiak és nők társadalmunkban a leginkább megbélyegzettek közé tartoznak, és sokan úgy érzik, hogy a nemi elismerő bizonyítvány megszerzésének jelenlegi rendszere tolakodó és túl bürokratikus. A nem megváltoztatása sokkal egyszerűbb lesz, és elegendő lesz nyilatkozni arról, hogy legalább három hónapot töltöttünk el már az új nemi identitásunkkal, mindezt pedig orvosi igazolás nélkül megtehetik majd az igénylők”.

A LMBTQZE-ben a Z azt takarja, hogy a kutatások eredményére támaszkodva 15% azoknak az eseteknek a száma, amelyben a szexuális akció ember és állat között zajlott. Ez azt is jelentheti, hogy az állati szexet élvező emberek elképesztő gyakorisággal művelik azt, és élményeikről bátran be is számolnak. Ezt a szexuális orientáltságot nevezzük zoofiliának.

Mostanra amikor ilyen hosszú a nemi identitások meghatározása, már csak én maradtam ki, aki a szép, karcsú, szőke, hosszú hajú, nőnemű lányok iránt vonzódom. Hát ez egy igazi árva állapot.

qiYktkqTURBXy9mZGY5Mjk3ZTZmNDRhOGRmNjNjOTMxODM1ZDkyMjIwYi5qcGVnkpUDAM0Bj80O5c0IYJUCzQSwAMLD
London bombázása 2022-ben

HARMADIK VILÁGHÁBORÚ A LÁTHATÁRON

London lesz az az első stratégiai fontosságú NATO-célpont, amelyet az orosz rakéták eltalálnak, ha kitör a harmadik világháború – mondta az orosz állami televízióban Andrej Guruljov, a Duma szenátora. Az orosz elnökhöz közel álló politikus a balti tagországok elleni teljes körű invázióról is beszélt. Elmondta: az első légi hadművelet során az oroszok megsemmisítik az ellenség műholdjait, függetlenül attól, hogy azok „amerikai vagy brit szatellitek”. A következő csapásban a teljes rakétavédelmi rendszert hatástalanítanák, Nyugat-Európát pedig „leválasztanák az energiaellátásról”. A harmadik szakaszban – fogalmazott – meglátjuk, hogy mit mond az USA Nyugat-Európának arról, hogyan harcoljanak a hidegben, élelmiszer és áram nélkül.

Kategóriák