2023. JANUÁR 12. – A nő aki soha, de soha nem fog elutasítani

írta | jan 12, 2023 | Vírusnapló, Archívum, Demokrácia, Egészségügy, Filozófia, Házasság, Relaxáció, Sex

A VÍRUSNAPLÓ egyik olvasója írja, hogy baráti körében nagy divatja lett a szexbabáknak. Előnyük: szex közben nem dumálnak, akármikor lehet velük hancúrozni, nem foglalkoznak a szerszám méretével, nem lehet beégni előttük, nem lehetnek tőled terhesek és nem kell nekik soha virágot, bonbont vinni. A témával kapcsolatban az ORIGO is foglalkozott: https://www.origo.hu/kultura/20141120-ferfiak-akik-guminovel-elnek.html

A szexbabák a 21. század legmodernebb szexuális játékai, amelyeket a férfiak számára leginkább tetsző nők képmásaira alkottak. A prémium gyártók szexbabái nem csupán szexuális játékok, hanem a legmagasabb minőségű anyagoknak és a tervezők, szobrászok munkájának köszönhetően egyenesen műalkotások is. A megrendelők között vannak akik régi szerelmüket vagy volt feleségüket mintáztassák meg

A szexbaba a test méretben, súlyban és anatómiailag is teljesen megegyezik egy igazi nő adottságaival, a fejüktől a lábujjukig megtévesztésig hasonlítanak egy valódi nőre. Sok szempontból még annál is jobbak, hiszen ezeket a szexbabákat testre szabhatod a saját igényeid szerint! Te választhatod ki többek között a magasságát, mellméretét, arcát, haját, szemét, körmét, még a vaginája méreteit is.

A szexbabák bőre TPE szilikonból készül, ami szinte teljesen megkülönböztethetetlen az emberi bőrtől. Ugyanolyan sima, lágy, puha és rugalmas, tökéletesen képes felvenni az emberi test hőmérsékletét. A TPE szilikon teljesen biztonságos, hipoallergén, vízálló és környezetbarát, emiatt aztán orvostechnikai eszközök gyakran használt alapanyaga is. A belső csontváz acélból készül, ugyanazokon a helyeken és ugyanúgy tud mozogni, mint egy valódi emberi test, így létrehozható bármilyen szexuális póz.

A szexbaba gyártók hirdetéseiből kiderül. hogy a vágyaid álma, amikor csak szeretnéd, ott lesz a számodra, nem lesznek elvárásai, nem kell kötelezettségeket vállalnod, a szexbaba mindig önzetlenül ki fog elégíteni. A szexbaba szűzként érkezik meg hozzád, és érintetlen marad mindaddig, amíg birtokba nem veszed. Ezeken kívül még jó pár dolgot fel tudnak sorolni, amivel biztosan nem kell számolnod: nincs virág, vacsora és mozijegy költség, nincs fogamzásgátló, nincs kockázata a terhességnek, nemi betegségnek, a szexbaba soha nem fog féltékenykedni, nem megy ki, nincs hangulatingadozása, nem fogsz benne csalódni, nem fog vitatkozni, és soha de soha nem fog Téged elutasítani!

WM Doll 160 cm D cup 6 elethu szexbaba 800 px DSC 7048 770x1114 1
Klárika – 164 cm.

Extrák választása:

  • Normál vagy álló talp? A normál talpat csak azoknak ajánljuk, akik kifejezetten lábimádók, egyébként célszerű az álló talp opciót választani. Ekkor a szexbaba felállítható a talpanként található 3 ponton, ami miatt könnyebb pl. öltöztetni, zuhanyozni. Ilyenkor a bokát is megerősítik, és a baba mind a 6 ponton egyenletesen osztja el a súlyt. Természetesen ez még nem azt jelenti, hogy a babáknak lenne egyensúlyérzékük, ahhoz, hogy biztosan ne dőljenek el, szükséges lehet egyéb megtámasztás is.
  • Beépített vagy kivehető hüvely? Mindkét típusú hüvely ürege pontosan úgy van kialakítva, mintha egy valódi nőé lenne. A legrealisztikusabb érzést a beépített hüvely adja. A beépített egyetlen hátránya, hogy ha óvszer nélkül használjuk, akkor minden használat után meg kell tisztítani. A kivehető hüvelyt is szükséges tisztítani, itt viszont az nagy előny, hogy a tisztítás sokkal könnyebben megoldható, hiszen nem kell az egész babát a zuhany alá vinnünk. A kivehető hüvely kevésbé realisztikus, előfordulhat, hogy elmozdul, kicsúszik, viszont bármikor kicserélhető, ugyanannál a babánál többfajta hüvely is alkalmazható.
  • Testfűtéssel vagy fűtés nélkül? Ha a kiválasztott babában elérhető, akkor a testfűtés mindenképpen ajánlott, ezt említettük már a használati tippeknél is.
  • Nyelvvel vagy nyelv nélkül? A száj külső és belső része egyaránt sokkal realisztikusabb (érzetre és kinézetre is), ha a nyelves opciót választjuk.

WM Doll 160 cm D cup elethu szexbaba 800 px DSC 7264 1024x1024@2x 770x1226 1
Gizike – 158 cm.

Tehát a szexbabákat egyéni ízlés szerint gyártják le – megválasztható a bőrszín, szemszín, hajszín, a száj típusa, a mellbimbó színe és mérete, a vagina színe és típusa, a fanszőrzet frizurája, a köröm színe valamint a beszéd nyelvezete. De rossz hír a perverzeknek és a szexuális deviánsoknak: a szexbaba extraként beprogramozott morális kódexe által különbséget tud tenni az udvarias és kevésbé udvarias viselkedés között, szenzorai felismerik a kedvességet, az új változatok pedig már ehhez mérten igazítja szexuális teljesítményét.

A kiváló minőségű új szexbaba ára cca. 900.000.- Ft. Azonban az apróhirdetésekben sok jó állapotú, használt szexbaba található cca. 200.000.- forintos áron.

Kategóriák