2023. Május 4.- CPAC: ISTEN-HAZA-CSALÁD

írta | máj 4, 2023 | Vírusnapló, Archívum, Demokrácia, Kultúra, Politika, Tehetség, Történelem, Választás, Vallás, Videó

cpac2023

Az Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungaryn pártpolitikai hovatartozásokat felülíró és kontinenseken átívelő koalíció jött létre az Isten, haza, család értékegysége mellett. A magyar jobboldal, az amerikai konzervatívok, valamint európai szövetségeseink részvételével lezajlott konferencia beteljesítette az együtt erő vagyunk ígéretét. Magyar szervezésben nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, a szuverenisták szövetsége a globalista hálózatokkal szemben, mert csak együtt van erőnk a békéhez.

Több mint 400 külföldi vendéggel május 4–5-én megrendezett második CPAC Hungary valóban Magyarországra vonzotta azokat az egész világról, akik számára fontosak civilizációnk zsidó-keresztény kulturális alapjai, a nemzeti büszkeség és a gyermekek védelme, Mexikóvárostól Tokióig. A legfontosabb európai pártcsaládok vezetőinek, a legnagyobb francia, portugál, észt jobboldali pártok elnökeinek, a grúz miniszterelnöknek vagy a korábbi cseh miniszterelnök, a legnépszerűbb cseh párt, az ANO elnökének, Andrej Babisnak, amerikai és európai minisztereknek, képviselőknek Budapestre áramlásával olyan centrális politikai erőtér látszik kialakulni nemzetközi szinten – a magyar jobboldal szervezésében –, amely együttes erővel tud kiállni a szuverenitásért a globalista elitek és ideológiák ellen.

FuVjit WIAkR4Pc

ORBÁN VIKTOR TELJES BESZÉDE

Az USA 45. elnöke, Donald Trump videóüzenete is, aki szintén a marxista globalistákkal szembeni összefogást szorgalmazott.

Kategóriák