2024. Január 18.- AKARSZ-E MILLIOMOS LENNI?

írta | jan 18, 2024 | Vírusnapló, Archívum, Asztrális dimenziók, Egészségügy, Relaxáció, Sex, Tudomány, Vendég Szerző, Videó

Mikor arról volt szó hölgyismerőseim körében hogy mekkora hímvesszőt preferálnak, akkor a válaszuk az volt, hogy a rövid távú kapcsolatok esetén jobban kedvelik a kissé nagyobb méretet, feltehetően az újdonság varázsa, és a szexuális kielégülés fokozottabb igénye miatt, de hosszú távú partnerkapcsolatban azonban a kisebb méret is megfelel számukra, mert ez komfortosabb. A hölgyek szerint az ideális méret hossza 16 cm, a körfogata 12 cm.

Az egészséges ondó pedig meglepő módon több ponton is beleszól a női szervezet működésébe. hiszen már régóta elfogadott tény, hogy a nők depressziójára is jótékonyan hat a megfelelő minőségű ondó. Azt állították, hogy ha óvszer nélkül szeretkeztek a párjukkal, kevésbé voltak hajlamosak a depresszióra.

A témáról tovább beszélgetve felvetődött a kérdés, hogy mitől is lehet jó az ondó. Mert az ondó elsődleges feladata a spermiumok segítése, vagyis a jó ondó megfelelő mennyiségben tartalmazza azokat a tápanyagokat, melyek egyébként magát a spermiumot is felépítik, és amelyek szükségesek ahhoz, hogy rendeltetését teljesíthesse.

Az ondó minőségének javítása pontosan úgy történik, ahogyan a spermiumszám növelése, abban az esetben, ha betegség vagy genetikai probléma nem áll a háttérben: tápanyagpótlással. Ez azonban korántsem olyan könnyű, hiszen napjainkban a férfiak helytelenül táplálkoznak, csak húst esznek, sok alkoholt isznak és bagóznak. Ez aztán nagyban meghatározza az ondó ízvilágát is.

0007MAN Herma

De valójában mi is az ondó? A lexikon szerint: a hímek nemi mirigyei által termelt kolloidális folyadék, amely hímivarsejteket (spermiumokat) tartalmaz. Frissen fehéres-szürkés, olykor sárgás testnedv. Ejakulációkor 5 ml lövődik ki, benne a férfiak 50-300 millió ivarsejtjével. A párosodás során a nemi szervbe az ondóval jutnak be a spermiumok.

Íze és illata egészségi állapottól, általános kondíciótól – sőt, mint ahogy már szó volt róla – az elfogyasztott élelemtől is függ. A hölgyek szerint az ananász, a kivi, a zeller, a görögdinnye, az áfonya vagy a szilva édessé teszi, míg a kávé és az alkohol kesernyés, a túl nagy mennyiségű állati fehérje pedig savanykás ízt és jellemzően dohos szagot ad neki. Az ondó illata a gesztenyevirágéra emlékeztet.

A férfiak ondójábak 5%-a keletkezik a herében és a mellékherében, 80%-a az ondóhólyagban, 10%-a a prosztatában és 5%-a a Cowper-féle mirigyekben.

A jó minőségű ondó C-vitamint, kalciumot, klórt, koleszterint, citromsavat, kreatint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket tartalmaz. 

Táplálkozánál a búzacsíra, az omega-3-olajak, a szelén és a cink javítják az ondó állagát. Tapasztalatok szerint a cink és az aminosavak növelik az ondó mennyiségét. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. A folsav hozzájárul a megfelelő homocisztein-anyagcseréhez, és részt vesz a normál aminosav-szintézisben. Az E-vitamin és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az L-arginin és az L-karnitin fokozza a spermaszámot és a spermiumok mozgékonyságát is.

2000px Penis hu.svg

EGY INFORMATIKUS SZÁMÍTÁSAI:

1. Egy emberi sejt 75 Mb-nyi genetikai információt tartalmaz
2. Ezért egy spermium 37,5 Mb-t információt tartalmaz
3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található
4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.
5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1 687,5 Terabite/sec azaz 1,5 Petabite/sec
6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5 Petabite/sec-os DDoS támadást, miközben csak egy adatcsomagot enged át! Ebből adódóan minden kétséget kizáróan a punci a legjobb hardveres tűzfal a világon.
7. Egy hibája van csak: az egy adatcsomag, amit a rendszer átenged, kilenc hónapra lefagyasztja az egész rendszert. 

Kategóriák